Επιλογή Σελίδας
«Ο Μικρός Βορράς είναι ένα βότσαλο που ψάρεψα για την κόρη μου, που όταν το τρίψεις λάμπει σαν διαμάντι».

12 Χρόνια Μικρός Βορράς

«Θέατρο για όλους, Θέατρο Παντού!»

Πώς δημιουργήθηκε ο Μικρός Βορράς;

Ο Μικρός Βορράς ιδρύθηκε την άνοιξη του 2012, την περίοδο της βαθιάς οικονομικής κρίσης, όπου διαπιστώθηκε η ολοένα αυξανόμενη ανάγκη της θεατρικής παιδείας για τα παιδιά και τους/τις νέους/ες. Έτσι, δημιουργήσαμε τη θεατρική μας παρέα με σκοπό οι παραστάσεις μας να ταξιδεύουν παντού, όπου υπάρχουν παιδιά, σε σχολεία, μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ταξιδέψει από την Κέρκυρα μέχρι τον Άη Στράτη και από την Κρήτη μέχρι την Αλεξανδρούπολη, για να ανταμώσουμε με τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους και να γεμίσουμε θέατρο τις καρδιές τους.

Ποια είναι  φιλοσοφία μας;

Για όλους και όλες εμάς που απαρτίζουμε τον Μικρό Βορρά, ο κεντρικός μας στόχος είναι η δημιουργία ποιοτικών παραστάσεων με πλούσιο περιεχόμενο, υψηλή αισθητική και ποικίλα αφηγηματικά μέσα που τροφοδοτούν την φαντασία των θεατ(ρι)ών και τους προσφέρουν θεατρική γνώση. Για αυτό τον λόγο ο Μικρός Βορράς συνεργάζεται διαχρονικά με σπουδαίους/ες καλλιτέχνες & καλλιτέχνιδες, ηθοποιούς, μουσικούς, χορογράφους κλπ. διακεκριμένους/ες σε Ελλάδα και εξωτερικό με χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στον τομέα τους.

Τι κάνουμε;

Ο Μικρός Βορράς, με απόλυτη αφοσίωση στην εκπαιδευτική διαδικασία, εφαρμόζει σε όλες του τις παραστάσεις τις αρχές του εκπαιδευτικού δράματος, με την χρήση πολλαπλών αφηγηματικών μέσων που αναδεικνύουν την ποικιλομορφία του θεάτρου. Ο σκοπός είναι να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον όπου οι θεατές, μικροί και μεγάλοι, θα κινητοποιούνται να εκφραστούν, να μοιραστούν και να αλληλεπιδράσουν, συμμετέχοντας με ενεργό τρόπο στην θεατρική δημιουργία, διαδραματίζοντας ζωτικό και ζωογόνο ρόλο στη συλλογική θέαση.

Ταυτόχρονα, επειδή ο Μικρός Βορράς είναι ζωντανός οργανισμός και αλληλεπιδρά με το κοινωνικό σύνολο, «ακούει» την πόλη και έχει ανάγκη να παρέμβει στο κοινωνικό γίγνεσθαι, οι παραστάσεις και τα εκπαιδευτικά μας εργαστήρια έχουν στόχο να δημιουργήσουν πυρήνες διαλόγου.

Έτσι, θέλοντας να συνδράμουμε απο το δικό μας μετερίζι στην πρόληψη και τη διαχείριση της έμφυλης βίας, ήμασταν η πρώτη θεατρική ομάδα της Θεσσαλονίκης που έφερε στην πόλη τη συμμετοχική πρακτική του Θεάτρου – Forum με την παράσταση #Support_Hara για εφήβους/ες και εκπαιδευτικούς. Το θεατρικό έτος 2023-2024 αποφασίσαμε όλες οι παραγωγές και τα εργαστήρια μας  να διαπνέονται από τις αξίες της ενεργούς πολιτότητας.

Ακριβώς με το ίδιο κίνητρο για κινητοποίηση και δράση, ως ομάδα διαχρονικά «ακουμπάμε» στις κοινωνικές ανάγκες, συμμετέχοντας σε κοινωφελείς δράσεις σε συνεργασία με φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών, διασφαλίζοντας ότι όλα τα παιδιά, από κάθε κοινωνική κατηγορία, ανεξαρτήτου καταγωγής ή γλώσσας, θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με το θέατρο και τη θεατρική διαδικασία.

Γινόμαστε σύγχρονοι «παραμυθάδες»
όπως άλλοτε η γιαγιά και ο παππούς,
αλλά και μοντέρνοι «ραψωδοί» – «αφηγητές».

Τα μέλη της ομάδας μας

Τάσος Ράτζος

Σκηνοθέτης-Καλλιτεχνικός διευθυντής

Facebook: Tasos Ratzos

Instagram: tasos_ratzos

email: tasosratzos@gmail.com

βιογραφικό

Έχει σκηνοθετήσει στο Εθνικό Θέατρο, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, στα σημαντικότερα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της Ελλάδας.

Υπήρξε εμψυχωτής και υπεύθυνος της θεατρικής ομάδας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δίδαξε στο Τμήμα Προϋπηρεσιακής Κατάρτισης του Θεατρολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (2008-2009).

Δίδαξε υποκριτική στις δραματικές σχολές ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ, ΙΑΣΜΟΣ, στο ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ καθώς και στη Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ, της οποίας διετέλεσε και διευθυντής σπουδών (2005-2009).

Παραστάσεις των έργων του έχουν παιχτεί σε Φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Βερολίνο, Σκόπια, Κύπρος, Αλβανία).

Ιωάννα Παγιατάκη

Ηθοποιός

Επικοινωνία : τηλ. 2315-311191, 6972-422947

email: tasosratzos@gmail.com

βιογραφικό

Απόφοιτη του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθήνας με ειδικότητα παραδοσιακούς χορούς και της Ανώτερης Δραματικής Σχολής ΜΟΡΦΩΝ του θεάτρου ΕΜΠΡΟΣ της Αθήνας.

Ως ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει στο Εθνικό Θέατρο,στο Θέατρο Εμπρός, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, και σε πολλά έργα στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για το Θέατρο για Παιδιά. Το Εκπαιδευτικό Δράμα. Το Ελλήνικό Λαϊκό παραμύθι, το Θέατρο του Καταπιεσμένου, Butoh, Βιοενέργεια κλπ.

Για τρία χρόνια συνεργάστηκε στενά με τη Μελίνα Χατζηγεωργίου (διδάσκουσα του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου) στο μάθημα θεάτρου στο ΠΣΠΘ, η οποία υπήρξε ο μέντοράς της στο Εκπαιδευτικό Δράμα.

Δίδαξε θέατρο για παιδιά στο ΠΣΠΘ σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων ,σε ιδιωτικές ομάδες, υποκριτική-αυτοσχεδιασμό στην ανώτερη δραματική σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου, συνεργάστηκε με το Future Library, στο πρόγραμμα ”Στις βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος”, και συνεργάζεται σταθερά τα τελευταία τρία χρόνια με τον βρεφονηπιακό σταθμό Καραμελένια.

Είναι ιδρυτικό μέλος, βοηθός σκηνοθέτη και ενδυματολόγος της εταιρείας θεάτρου Μικρός Βορράς που δημιουργεί κυρίως διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Ηθοποιός

Facebook: Alexandros Nikolaidis

Instagram: alexandros_nikolaidis_

βιογραφικό

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης γεννήθηκε το 1991 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής «Ανδρέας Βουτσινάς». Παρακολούθησε σεμινάρια Υποκριτικής, Σκηνοθεσίας, Φωνητικής, Κλόουν, Απαγγελίας, και Εκπαιδευτικού Δράματος, με τους Ανδρέα Μανωλικάκη (Actors Studio), Γιάννη Παρασκευόπουλο, Ταξιάρχη Χάνο, Ερατώ Πίσση, Γρηγόρη Βαλτινό, Άκη Σακελαρίου, Μελίνα Χατζηγεωργίου και Φλώρα Σπύρου.

Έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τις θεατρικές ομάδες «mammals», «Ars Moriendi», και το Θέατρο «Τ».

Ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες Τάσο Ράτζο, Γλυκερία Καλαϊτζή, Θάνο Νίκα, Αλέξανδρο Κωχ και Παύλο Δανελάτο, μεταξύ άλλων στις παραστάσεις: «Χειμερινό Ηλιοστάσιο», «Φαίδρας Έρως», «Εισβολή!», «Σαλώμη», «Το αριστούργημα», «Όπερα της πεντάρας» κ.α

Έχει σκηνοθετήσει τις παραστάσεις «Αν αργήσω κοιμήσου» του Άκη Δήμου και «Θα σε πάρει ο δρόμος» του Σάκη Σερέφα στη θεατρική ομάδα του Δήμου Βόλβης, και έχει συμμετάσχει σε performance, κινηματογραφικές ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους με συμμετοχή σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε μουσικά βίντεο κλιπ, και σε τηλεοπτικά και διαδικτυακά διαφημιστικά σποτ.

Με την εταιρεία θεάτρου «Μικρός Βορράς» συνεργάζεται ανελλιπώς από το 2012, ως ηθοποιός στις παραστάσεις: «Viral Thess» του Σάκη Σερέφα, «Ομήρου Ιλιάδα», «Τίτος Ανδρόνικος» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, «Σφαγείο» του Ιλάν Χατσόρ, «Ο Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν Ντε Σαιντ Εξυπερύ, «Αισώπου Κόμιξ 2» (ο ψεύτης βοσκός και άλλοι μύθοι) του Σάκη Σερέφα, και «Ο Ραφτάκος των Λέξεων» του Αντώνη Παπαθεοδούλου. Έχει επίσης σκηνοθετήσει την παράσταση «Τρεις…κι ο Αίσωπος!» σε κείμενα του Θοδωρή Παπαϊωάννου.

Από τον Οκτώβριο του 2017 είναι υπεύθυνος του θεατρικού εργαστηρίου του «Μικρού Βορρά» για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

 

Χρήστος Τσάβος

Ηθοποιός

Facebook: Christos Tsavos

Instagram: christos_tsavos

 
 
 
 

βιογραφικό

Γεννήθηκα (1993) και μεγάλωσα στην Έδεσσα.
Από την ηλικία των 12 μέχρι 17 ετών υπήρξα μέλος της εφηβικής ομάδας του “Εδεσσαϊκού Θεάτρου”, ενώ το 2012 άρχισα να φοιτώ στην Ανώτερη Δραματική Σχολή “ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ” και αποφοίτησα το 2016 με την πιστοποίηση του Υπουργείου Πολιτισμού.

Ηθοποιός της Εταιρείας Θεατρου “Μικρός Βορράς” από το 2017

2013-2014 “Η Παναγία των Παρισίων” / σκηνοθ. Παύλος Δανελάτος (ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ, Παιδική Σκηνή)

2014-2015 “Εργοστάσιο Μουσείο Σοκολάτας ΔΕΘ-HELEXPO” (Θεματικό Πάρκο)

2016-2017 “Οι Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά ΔΕΘ-HELEXPO” (Θεματικό Πάρκο)

2017-2018 “Κατσαρίδα” του Βασίλη Μαυρογεωργίου / σκηνοθ. Τάσος Ράτζος (ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΡΑΣ, βραδινή σκηνή)

2018-2019 “Τίτος Ανδρόνικος” Ο. Σαίξπηρ / σκηνοθ. Τάσος Ράτζος (ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΡΑΣ, βραδινή σκηνή)

2018-2019 “Οδύσσεια του Ομήρου” / σκηνοθ. Τάσος Ράτζος (ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΡΑΣ, εφηβική σκηνή)

Συμμετοχή σε 2 ταινίες μικρού μήκους του τμήματος Κινηματογράφου ΑΠΘ

Εθελοντική Συμμετοχή στην παράσταση του “Συλλόγου Καρκινοπαθών Εδέσσης και Περιχώρων”: “Λαός και Κολωνάκι” / σκηνοθ. Ηρώ Γεωργίου (όλα τα έσοδα της παράστασης προσφέρθηκαν σε παιδιά που νοσούν)

Παρουσίαση Παιδικών Φεστιβάλ και Καρναβαλιών

Σεμινάριο Κλόουν με την Μαριάνθη Μότα (στα πλαίσια της σχολής)
Σεμινάρια, ως ακροατής, για το Θέατρο στην εκπαίδευση με τη Φλώρα Σπύρου και την Μελίνα Χατζηγεωργίου (Στα πλαίσια του Εργαστηρίου του Μικρού Βορρά)

 

Θοδωρής Παπαδημητρίου

Μουσικός

email: t.papadimitriou@hotmail.com

βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978. Είναι αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ και έχει Master of Music (MMus) με ειδίκευση στη μουσική εκτέλεση – διεύθυνση (performance – conducting) από το University of Hull (Ηνωμένο Βασίλειο). Είναι διπλωματούχος διεύθυνσης ορχήστρας (τάξη Β. Συμεωνίδη, Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης) και βιολοντσέλου (άριστα Παμψηφεί και Α’ Βραβείο, τάξη Μ. Λιάτσου), πτυχιούχος πιάνου (άριστα παμψηφεί, τάξη Θ. Μπιλιλή) και ανώτερων θεωρητικών (φυγή και αντίστιξη, τάξη Ε. Κίκου, αρμονία, τάξη Ι. Μπαρούτα). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διεύθυνσης ορχήστρας με τους Dominique Rouits, Michael Dittrich και Manuel Hernandez-Silva και έχει διευθύνει συναυλίες συμφωνικής μουσικής σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Έχει συνθέσει πρωτότυπη μουσική για κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους, για ντοκιμαντέρ και για την τηλεόραση. Ως μέλος των The Prefabricated Quartet έχει συμπράξει στη σύνθεση και εκτέλεση πρωτότυπης μουσικής για ζωντανή συνοδεία βωβού κινηματογράφου, για κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους και έχει εμφανιστεί μαζί τους σε πολυάριθμες συναυλίες. Από το 2015 είναι βοηθός αρχιμουσικού της MOYSA (συμφωνική ορχήστρα Νέων Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης), την οποία έχει διευθύνει σε συναυλίες συμφωνικής μουσικής, σε παραστάσεις όπερας, καθώς και σε ηχογραφήσεις πρωτότυπης μουσικής για κινηματογραφικές ταινίες. Παράλληλα διευθύνει τις ορχήστρες του Νέου Ωδείου Θεσσαλονίκης, ενώ συνθέτει τακτικά συμφωνικά έργα για τα σύνολα που διευθύνει. Το 2019 δημιούργησε το σύνολο εγχόρδων On A String, του οποίου έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια. Έχει εργαστεί στη δευτεροβάθμια (Μουσικά Σχολεία Θεσσαλονίκης, Σερρών και Κατερίνης, αναπληρωτής καθηγητής βιολοντσέλου) και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (Τμήμα Κινηματογράφου ΑΠΘ, συμβασιούχος διδάσκων στο αντικείμενο Μουσική στον Κινηματογράφο).

 

Η συνεργασία του με το σκηνοθέτη Τάσο Ράτζο ξεκίνησε το 2010, όταν μαζί με το Χρήστο Γούσιο έγραψαν πρωτότυπη μουσική και έκαναν μουσική επιμέλεια για τις παραστάσεις Το Μαλαματένιο Μήλο – Παραμύθια στο Ασανσέρ (2010, συμπαραγωγή Δη.Πε.Θε Σερρών και Καβάλας) και Ο Λαγός και ο Μπάφος (2011, Δημοτικό Θέατρο Συκεών). Στη συνέχεια εντάχθηκε στο δυναμικό του Μικρού Βορρά με αφετηρία την παράσταση Από το Σφαγείο (2012), για την οποία συνέθεσε και έπαιζε ζωντανά πρωτότυπη μουσική (τσέλο με συνοδεία υπολογιστή και live looping). Τα επόμενα χρόνια, ως τακτικός συνεργάτης πλέον της θεατρικής ομάδας, συνέθεσε πρωτότυπη μουσική μεταξύ άλλων για τις παραστάσεις Ο Μικρός Πρίγκιπας (2014), Σχολείο για Κλόουν (2015), Αισώπου Κόμιξ 2 (2015), Ο Κουκουμπλής (2016), Κατσαρίδα (2017), O Χρουσαϊτός Άτυς κι η Βασιλιοπούλα Ροδογάλη (2017), Οδύσσεια (2018, σύνθεση πρωτότυπης μουσικής σε συνεργασία με το Γιώργο Βραχνό), Titus Andronicus (2018), Ο Ραφτάκος των Λέξεων (2018), Το Πιο Γλυκό Ψωμί (2019).

Λένα Μοσχά

Χορεύτρια-Χορογράφος

Facebook: Lena Moscha

Instagram: lenamoscha

βιογραφικό

Η Λένα Μοσχά είναι χορεύτρια, απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Χορού ( K.Σ.Ο.Τ). Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια υποκριτικής και χορού, μεταξύ των οποίων  και αυτά  με τη Ρούλα Πατεράκη, την Άντζελα Μπρούσκου, το Βασίλη Μαυρογεωργίου, τον Πέτρο Σεβαστίκογλου, το Γιάννη Ρήγα, το Στέλιο Παυλίδη, το Δημήτρη Ήμελλο,το Σάββα Κυριακίδη, την Αλεξάνδρα Παυλίδου, το Γιώργο Μοσχίδη, την Αμάλια Μπένετ, τον Yutaka Takei, την Henrietta Horn, την Kitt Johnson, την Katja Wachter, τον Wim Vandekeybus, τον Martin Lawrance (Richard Alston Dance Company), τη Lisa Race (Jose Limon Dance Company), τη Denice Vale (Martha Graham Dance Company), τη Linda Kapetanea, τον Inaki Azpillaga, τον Joseph Frucek, τη Νανά Βάχλα, τη Risa Steinberg, τον Αlain Astie , τον David Dorfman, τους Inbal Pinto, τον George Piper, τον Ted Stoffer (C De La B Dance Company), τον Masaki Iwana (Butoh) κ.α.

Από το 2006 έχει χορέψει στα περισσότερα έργα του Κώστα Τσιούκα με πιο πρόσφατο τη “Ζιζέλ” που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 2019 στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Παράλληλα έχει συνεργαστεί με την Εθνική Λυρική Σκηνή (Ε.Λ.Σ.), την Aποστολία Παπαδαμάκη, την Αγγελική Στελλάτου, το Θοδωρή Αμπαζή, τους Erasers, τον Άρη Μπαφαλούκα, τη Μαργαρίτα Αμαραντίδη, το Δημήτρη Μπίτο, τον Prabhu Deva, τον Άγγελο Πλέσσα, το  Νίκο Κορνήλιο, τη Μπέττυ Βυτινάρου, την Anja Kirschner – David Panos κ.α. σε έργα που έχουν προσκληθεί από φεστιβάλ και οργανισμούς όπως το Mουσείο Σύγχρονης Τέχνης, η Αthens Biennale,η Μπιενάλε Θεσσαλονίκης, η Κunsthalle Αthena, το Ηρώδειο, το REMAP, το M.I.R. festival, το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, το Mousson festival, ο ΑΝΤ1 TV  κ.α.

 Έχει χορέψει και χορογραφήσει video clips των Onirama, του Αντώνη Ρέμου και Μάνου Πυροβολάκη, του Τareq και της Ilia Darlin, του Μιχάλη Δέλτα, των Plastic Flowers , των  Εlectro Vampires, του Polygrains.

Με την εταιρεία θεάτρου «Μικρός Βορράς» συνεργάζεται από το 2017 και έχει επιμεληθεί τις χορογραφίες και την κίνηση στις παραστάσεις «Τρεις… κι ο Αίσωπος!», «Ο Ραφτάκος των Λέξεων», «Το πιο γλυκό ψωμί», «Οδύσσεια», « Τίτος Ανδρόνικος», «Κατσαρίδα», «Ο Χρουσαϊτός Άττυς και η βασιλιοπούλα Ροδογάλη».

Συμμετείχε επίσης ως ηθοποιός στην παράσταση ενηλίκων «Viral Thess».

Αφροδίτη Νικολιουδάκη

Ηθοποιός- Τραγουδίστρια-Μουσικός

Facebook: Aphrodite Nikolioudaki

Instagram: aphrodite_nikolioudaki

βιογραφικό

Η Αφροδίτη Νικολιουδάκη γεννήθηκε το 1995 στην Ξάνθη. Είναι ηθοποιός, τραγουδίστρια και μουσικός.

Αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης και έπειτα συνέχισε τις σπουδές της στην Ανώτερη Δραματική Σχολή “Ανδρέας Βουτσινάς”, όπου αποφοίτησε το 2017 με πιστοποιημένο δίπλωμα από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Το 2019 πήρε την επάρκεια της ελληνικής νοηματικής γλώσσας από το ΚΕΝΓ. Από το 2019, επίσης, είναι σπουδάστρια του τμήματος Jazz τραγουδιού στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης.

Παρακολούθησε σεμινάρια υποκριτικής, χορού, πολυφωνικού, παραδοσιακού καθώς και jazz

τραγουδιού, σκηνογραφίας και ενδυματολογίας, κινησιολογίας και σωματικού θεάτρου με τους: Πέγκυ Τρικαλιώτη, Άρη Σερβετάλη, Μελίνα Αποστολίδου, Κωνσταντίνο Γεράρδο, Άννη Ντουμούζη, Bertault Camille, Μαρία Καβαλιώτη, Δημήτρη Βάρκα και Αλέξανδρο Μιχαήλ.

Έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα σπουδών μετεκπαιδευτικού χαρακτήρα “ReDance”, του

Κωνσταντίνου Γεράρδου με αντικείμενο τον σύγχρονο χορό και την performance, στο Vis Motrix performance studio, ενώ από την παιδική της ηλικία παρακολούθησε μαθήματα κλασσικού μπαλέτου, jazz, karakter, tango και σύγχρονου χορού.

Έχει συνθέσει τη μουσική για θεατρικές παραστάσεις, καθώς και για performance χορού, ενώ έχει κάνει εμφανίσεις και συμμετοχές ως τραγουδίστρια σε διάφορα μουσικά σχήματα.

Με την εταιρεία θεάτρου “Μικρός Βορράς” και τον σκηνοθέτη Τάσο Ράτζο συνεργάζεται από το 2017 στις παραστάσεις: “Viral Thess” του Σάκη Σερέφα, “Ομήρου Οδύσσεια”, “Ελένη” του Ευριπίδη, “Κατσαρίδα” του Βασίλη Μαυρογεωργίου, καθώς και στους “Μήνες” της παιδικής σκηνής της ομάδας.

Έχει συμμετάσχει επίσης στο μουσικό αναλόγιο “Ο Μικρός Πρίγκιπας” του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ, ενώ έχει συνθέσει πρωτότυπη μουσική για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “#odysseia_the_real_project ” που διοργανώθηκε από τον Μικρό Βορρά σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού.

Ελευθερία Καμπαγιοβάνη

Θεατροπαιδαγωγός/Θεατρολόγος – Σκηνοθέτις

Facebook: Eleftheria Kabagiovani

Instagram: elekaba

email: ekabagiovani@gmail.com

βιογραφικό

Αριστούχα απόφοιτη του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση Σκηνοθεσίας και θεατρολογικό ενδιαφέρον στις σύγχρονες μορφές θεάτρου. Παρακολούθησε εργαστηριακούς κύκλους με κέντρο μάθησης το Devised Theatre και την Performance στο Θεάτρο Τ με τον Αλέξανδρο Μιχαήλ. Τον Μάρτιο του 2023 παρουσίασε την πρώτη της σκηνοθετική δουλειά στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ανοιχτής Θεατρικής Σκηνής της Πόλης. Η παράσταση Τι είναι έρωτας: οι ΤΟΠ 20 απαντήσεις ήταν η διπλωματική της εργασία στη Σκηνοθεσία στο Τμήμα Θεάτρου, μια παράσταση με την οποία εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για τις σύγχρονες μορφές θεάτρου και την έρευνα σε θέματα σκηνοθεσίας και δραματουργίας.  Δούλεψε ως βοηθός σκηνοθέτη του Τάσου Ράτζου (Ο Ηρακλής…αλλιώς | 2022-23)  και της Γλυκερίας Καλαϊτζή (Το Καθαρό Σπίτι 2020-21). Έκανε την δραματουργική επιμέλεια της παράστασης Ο Εγωιστής Γίγαντας, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Νικολαΐδη, το 2023-24. Η παράσταση που σκηνοθετεί Τι είναι έρωτας: οι ΤΟΠ 20 απαντήσεις αναμένεται να ανέβει τον Γενάρη του 2024 στην βραδινή σκηνή του Μικρού Βορρά σε μια νέα εκδοχή.

Η συνεργασία με τον Μικρό Βορρά επεκτείνεται και στην εμψύχωση των εφηβικών εργαστηρίων, καθώς και σε θέματα οργάνωσης παραγωγής της ομάδας. Ακόμη, ασχολείται ενεργά με τη σκηνοθεσία και τη δραματουργία.

Ασπασία Δήμου

Ηθοποιός-Χορεύτρια

Facebook: Aspasia Dimou

βιογραφικό

Η Ασπασία Δήμου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1994. Φοίτησε στο τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τελείωσε το τμήμα Drama & Dance (BA) του Royal Holloway University of London. Έχει σπουδάσει 12 χρόνια μπαλέτο και σύγχρονο στη σχολή χορού Arabesque με την Τατιάνα Παπαδοπούλου (προεπαγγελματικό πτυχίο) και 7 χρόνια στο ωδείο Σάρισα με τον Χρήστο Κωνσταντινίδη (πιάνο). Παρακολούθησε μαθήματα θεάτρου, χορού jazz και musical στο θεατρικό εργαστήρι Φλέμινγκ και στις σχολες Χοροχώρος και Καφαντάρη με τους Άννα Αηδινίδου και τον Χρήστο Κατίδη.

Παρακολούθησε, μεταξύ άλλων, σεμινάρια κίνησης, σωματικού θεάτρου, διαδραστικού θεάτρου με χρήση αντικειμένων, σκηνοθεσίας, performance workshops και χορού με τις Αναστασία Θεοφανίδου, Άννα Γριβάκου, Αύρα Σιδηροπούλου, Βανέσα Χριστοδούλου, Ιουλία Κόγκου, Katie Mitchell, Forced Entertainment και τους Vincent Dance Company.

Ως ηθοποιός εργάστηκε στο project Αήθη Σημάδια, μία συνεργασία του φωτογραφικού κέντρου Θεσσαλονίκης και της εταιρείας Καλειδοσκόπιο, στις βρεφονηπιακές και παιδικές παραστάσεις ΚΟΣΜΟΣ και Χ.Ν.Α.Ρ.Ι.Α. της εταιρείας Καλειδοσκόπιο, σε παραστάσεις της παιδικής σκηνής Ροντίδη καθώς και στην παράσταση Το Κλάμα Βγήκε από τον Παράδεισο σε παραγωγή Triple Threat Productions.

 Ως χορεύτρια έχει συμμετάσχει στην παράσταση Unfurnished Room στο Boilerhouse και στο film project Brasil Tombado σε σύλληψη και χορογραφία του Vinicius Salle’s, στο film project Becoming Animal του μουσείου Tate Modern των Emilia Robinson και Sidonie Carrey-Green και στο βιντεοκλίπ Dreams 2 Nightmares σε σκηνοθεσία Eleanor Chownsmith.

 Με την εταιρεία θεάτρου Μικρός Βορράς συνεργάζεται από τον Μάρτιο του 2022 στην παράσταση Ομήρου Ιλιάδα, σε σκηνοθεσία Τάσου Ράτζου.

 

Μαρία Καστανάρα

Θεατροπαιδαγωγός

Facebook: Maria Kastanara

 

βιογραφικό

Η Μαρία Καστανάρα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή της άρεσε να σχεδιάζει και να ζωγραφίζει, για αυτό και σπούδασε σχεδιασμό εσωτερικών χώρων. Κάτι, όμως, μαγικό μια μέρα της έδειξε την πόρτα του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ και εκεί συνάντησε, την μεγάλη της αγάπη, το θέατρο. Εργάζεται ως θεατροπαιδαγωγός σε παιδιά δημοτικού, προσχολικής και βρεφικής ηλικίας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας θεατροπαιδαγωγικά προγράμματα, σε σχολεία, παιδικούς σταθμούς και θεατρικά εργαστήρια της Θεσσαλονίκης. Έχει πάρει μέρος σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις των δήμων της πόλης, σε παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων. Έχει αρθρογραφήσει σε διαδικτυακά περιοδικά στη στήλη του θεάτρου και διδάσκει σε ΙΕΚ στο τμήμα βοηθός Βρεφονηπιοκόμου.

Κορνηλία Προκοπίου

Ηθοποιός

Facebook: Κορνηλία Προκοπίου

βιογραφικό

Η Κορνηλία γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1994 και μεγάλωσε στην Έδεσσα.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού, πιάνου και θεωρίας της μουσικής και ήταν μέλος του εφηβικού Εδεσσαικού εργαστηρίου. Το 2016 αποφοίτησε από την Ανώτερη Δραματική Σχολή Ανδρέας Βουτσινάς.

Παρακολούθησε σεμινάρια κλόουν με τη Μαριάνθη Μότα, Commedia de l’ arte με τον Enrico Bonavera, «Τεμαχίζοντας το σώμα του χορού» με τη Μάρθα Φριτζήλα, «Fighting monkey» με τους Rootless Root.
Ως ηθοποιός έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις «Σταγόνα μέσα» σε χορογραφία της Μέλπως Βασιλικού,  «Η Αυγή κι ο Ανθός» σε σκηνοθεσία των hippotheatergroup, «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων», «Πινόκιο», «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας», «Πήτερ Παν» , σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Αδάμη, «Τίτος Ανδρόνικος» σε σκηνοθεσία του Τάσου Ράτζου, «Ay ,Carmela!» σε σκηνοθεσία του Πασχάλη Αραμπατζή και στις βρεφικές παραστάσεις «Λα-λι Λα λω» και «Αγκαλιά» σε επιμέλεια της Δόμνας Ζαφειροπούλου.
Από το 2015 ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι για παιδιά και εφήβους.

 Με τον Μικρό Βορρά συνεργάζεται στην παράσταση Ραφτάκος των Λέξεων σε σκηνοθεσία Τάσου Ράτζου.

Αλέξανδρος Μιχαηλίδης

Ηθοποιός

Facebook: Αλέξανδρος Μιχαηλιδης

βιογραφικό

Ο Αλέξανδρος Μιχαηλίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της ανώτερης δραματικής σχολής ‘’Ανδρέας Βουτσινάς’’. Έχει σπουδάσει επίσης Αρτοποιία – ζαχαροπλαστική στο ΙΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΕΠΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Έχει παρακολουθήσει σεμιναριακά μαθήματα στο πλαίσιο της σχολής με τους: Άκη Σακελλαρίου, Ευδόκιμο Τσολακίδη, Σίμο Κακάλα, Αντώνη Λουδάρο. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής με την Βάλια Μαυρίδου και την Αρετή Βαλαβανοπούλου. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα θεωρίας της μουσικής, solfege και dictee. Επίσης, έχει παρακολουθήσει μαθήματα αρμονίου (πολιτιστικό κέντρο δήμου Θέρμης) Έχει συμμετάσχει σε ερασιτεχνικές παραστάσεις στην εφηβική θεατρική ομάδα του δήμου Θέρμης με την σκηνοθέτιδα Δήμητρα Τσάκου όπως επίσης και σε παραστάσεις φιλανθρωπικού σκοπού με την ομάδα ‘’synpraxis’’ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Βασιλειάδη. Έχει συμμετάσχει στην ταινία του Μανούσου Μανουσάκη ‘’ουζερί Τσιτσάνης’’ και το 2020 συνεργάστηκε με την ομάδα “θέατρο πρόταση” στο πλαίσιο της τριήμερης εκδήλωσης ‘’θέατρο ξανά ‘’ με την παράσταση “Τέχνη ή Μέσα σ’ αυτές τις στάχτες” από το έργο “Λήθη” του Δημήτρη Δημητριάδη σε σκηνοθεσία Στέλιου Βραχνή. 

Με την εταιρεία θεάτρου ‘’Μικρός Βορράς’’ συνεργάζεται από τον Ιούνιο του 2021 στην παράσταση ‘’ΙΛΙΑΔΑ’’ του Ομήρου σε σκηνοθεσία Τάσου Ράτζου.

Σωκράτης Λογοθέτης

Ηθοποιός

βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτη του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση Θεάτρου – Κινηματογράφου (2014). Απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Κ.Θ.Β.Ε. (2020). Τελειόφοιτη του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Μέλος της ομάδας musical K’s Blink (2015-2017). Συμμετοχή ως εμψυχώτρια στο θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα «Κι αν ήσουν εσύ;» του Πανελληνίου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. (2015-2019). Συμμετοχή στις παραστάσεις: Ο Εγωιστής Γίγαντας ως Ηθοποιός Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Νικολαΐδης (Εταιρία θεάτρου Μικρός Βορράς 2023), Oleanna ως Σκηνοθέτις (Εταιρία θεάτρου Monks 2023), Ευριπίδου Άλκηστη ως Ηθοποιός Σκηνοθεσία:
Γιάννης Μαυρόπουλος (Εταιρία θεάτρου Monks 2023) Swallow ως Ηθοποιός Σκηνοθεσία: Χάρης Θώμος (Εταιρία θεάτρου Dot Ensemble 2023) H Φωτιά και η Θάλασσα ως Ηθοποιός σκηνοθεσία: Εύη Σαρμή (Όλη η Ελλάδα ένα Πολιτισμός, Κοζάνη 2023) Ο Ηρακλής… αλλιώς ως Ηθοποιός Σκηνοθεσία: Τάσος Ράτζος (Εταιρία θεάτρου Μικρός Βορράς 2022) Σύνθεση μουσικής για την Προδοσία Σκηνοθεσία: Γιώργος Μιχαλάκος (Εταιρία θεάτρου Monks 2022) Ιστορίες από το Γατουχάν: Ίδια έχουμε μαμά ως Ηθοποιός Σκηνοθεσία: Koldo Vio (Όλη η Ελλάδα Ένας Πολιτισμός, Αιανή Κοζάνης Ιούλιος 2022 και επανάληψη στο 51ο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου του Κιλκίς Οκτώβριος 2022) Μνήμη ως Ηθοποιός, Εμψυχώτρια ομάδας και Δραματουργός Σκηνοθεσία και Δραματουργική επεξεργασία: Εύη Σαρμή (Εφορία Αρχαιοτήτων Κοζάνης 2021).
Ελεύθερο Ζευγάρι ως Βοηθός σκηνοθέτη και Βοηθός Steadicam Σκηνοθεσία: Μιχάλης Σιώνας και Διεύθυνση Φωτογραφίας – Steadicam: Χάρης Πάλλας (ΚΘΒΕ 2021). Broadway nights reloaded, Broadway nights, All night jazz ως performer και μέλος της ομάδας musical K’s Blink Σκηνοθεσία – Χορογραφία: Δήμητρα Καστέλλου Μουσική διδασκαλία και διεύθυνση: Δήμητρα Αθανασάτου (2017), Αθανασία Κυριακίδου (2015-16) (2015-2017 ΜΜΘ). Το Παλτό ως ηθοποιός Σκηνοθεσία: Γλυκερία Καλαϊτζή (Θέατρο Τ 2016).

Γιώργος Κωνσταντίνου

Ηθοποιός

Facebook: Γιώργος Κωνσταντίνου

βιογραφικό

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου γεννήθηκε στη Λέσβο το 1995. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. με κατεύθυνση την Υποκριτική. Είναι εμψυχωτής στα θεατρικά εργαστήρια “Εξάγγελοι” και “Artmates”, καθώς επίσης έχει λάβει μέρος και σε εκπαιδευτικά προγράμματα ως θεατροπαιδαγωγός. Έχει συνεργαστεί ως βοηθός σκηνοθέτη με την εταιρεία Triple threat productions και είναι γνώστης παραδοσιακών και latin χορών. Ως ηθοποιός έχει συμμετάσχει στις παραστάσεις “Τρελαντώνης” (2021, Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης), “Μετακίνηση Τσέχωφ” (2021, σκηνοθεσία Γιάννη Τσάκωνα), “Όλα τα αγόρια που ξέρεις (2022, σκηνοθεσία Άγγελου Κουρέπη), “Θησέας και Αριάδνη” (2022-23, σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου), “Ευριπίδου Άλκηστη” (2023, σκηνοθεσία Γιάννη Μαυρόπουλου), κ.ά. Φέτος συνεργάζεται με τον Μικρό Βορρά στις παραστάσεις “Ελένη” και “Οδύσσεια”.

Παυλίνα Παπαδοπούλου

Ηθοποιός

βιογραφικό

Η Παυλίνα Παπαδοπούλου γεννήθηκε το 1996 στην Θεσσαλονίκη, όπου σπούδασε και μένει τα τελευταία χρόνια.
Το 2014 ξεκίνησε τις σπουδές μου στην δραματική σχολή Ανδρέας Βουτσινάς, αποφασισμένη πως το θέατρο είναι αυτό που θέλει να πρωταγωνιστεί στη ζωή της.
Έπειτα τελειώνοντας την δραματική σχολή, για τα επόμενα 2 χρόνια (2018 και 2019) παρακολούθησε το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα, στον σύγχρονο χορό για ηθοποιούς, ReDance στο Performance Studio Vis Motrix.
Παράλληλα με την μετεκπαίδευση, εργάστηκε ως ηθοποιός σε παιδικές παραστάσεις όπως: Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων και Δαίδαλος και Ίκαρος.
Στην συνέχεια, ως μέλος της επαγγελματικής ομάδας χορού Vis Motrix, συμμετείχε σε 2 παραστάσεις, Indigo Nights αλλά και Nosferatu.
Από το 2023 ξεκίνησε την συνεργασία μου με τον Μικρό Βορρά στις παραστάσεις Οδύσσεια και Ελένη.

Δωροθέα Λούκρη

Αρχιτέκτονας

Instagram: doriloukri

email: dloukri@gmail.com

βιογραφικό

Η Δωροθέα Λούκρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φλώρινα αλλά ζει εδώ και χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει Αρχιτεκτονική στη Πολυτεχνική Σχολή του Α.Π.Θ. και κατέχει μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στον τομέα της “Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης” από την Πολυτεχνική Σχολή του Π.Θ.

Η αγάπη της όμως για το βιβλίο και την τέχνη σε συνδυασμό με το θαυμασμό για την παιδική φαντασία και δημιουργικότητα, την ώθησαν σε μια αλλαγή πορείας και κάπως έτσι προέκυψε η ενασχόληση με την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων. Πιστεύοντας στη σημασία της εικόνας όχι απλώς ως διακοσμητικό στοιχείο αλλά ως δομικό συστατικό της ίδιας της ιστορίας, ελπίζει με τη δουλειά της να συμβάλλει στην οικοδόμηση μιας πιο ενεργητικής και πολυδιάστατης σχέσης ανάμεσα στο παιδί /αναγνώστη και το βιβλίο.

Παράλληλα μέσα στο ίδιο πλαίσιο διερεύνησης του ρόλου της τέχνης στην ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού συνεργάζεται με παιδαγωγικές ομάδες και χώρους δημιουργικής απασχόλησης . Η συνεργασία της με την Εταιρεία Θεάτρου “Μικρός Βορράς” ξεκίνησε το 2017 και έχει ασχοληθεί με την εικαστική-γραφιστική επιμέλεια των ηλεκτρονικών και έντυπων υλικών προώθησης των παραστάσεων και των δράσεων της ομάδας, όπως επίσης και της ιστοσελίδας του Μικρού Βορρά. 

Σωκράτης Λογοθέτης

Ηθοποιός

βιογραφικό

Ο Σωκράτης Λογοθέτης γεννήθηκε το 1996 στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής “Σύγχρονο Θέατρο Βασίλης Διαμαντόπουλος”. Έχει συμμετάσχει στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών με την μαύρη κωμωδία του Παύλου Μάτεσι “Η Τελετή”. Έχει συνεργαστεί με το Ινστιτούτο Goethe και το Ίδρυμα Heinrich Böll σε μια παράσταση – αφιέρωμα στον συγγραφέα Heinrich Böll σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σπορίδη. Έπαιξε στην παιδική παράσταση “Η Αντιγόνη και το Ονειρεμένο Δάσος” και στην παράσταση “Η Φωτιά και η Θάλασσα” που ανέβηκε στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης σε σκηνοθεσία Εύης Σαρμή. Υποδύθηκε τον ομώνυμο ήρωα στην χοροθεατρική παράσταση “Δον Κιχώτης” της σχολής χορού Kelly’s Dance Studio, στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη. Έπαιξε στο θέατρο Σοφούλη την φαρσοκωμωδία καταστάσεων “Η Δωδέκατη Νύχτα Συν Κάποιες Ακόμα” σε κείμενο – σκηνοθεσία Κρίτωνα Ζαχαριάδη.

Θέατρο για όλους, θέατρο παντού!

Οι παραστάσεις μας «ταξιδεύουν» στα σχολεία για να ενισχύσουν τη δουλειά των εκπαιδευτικών και να προσφέρουν μια ώρα απόδρασης στη χώρα της φαντασίας χωρίς να κάνουν βήμα από τα θρανία.

Για λίγο, ο χώρος του σχολείου αλλάζει χαρακτήρα και μέσα από τη διάδραση και τη βιωματική συμμετοχή, οι μαθητές μοιράζονται εμπειρίες, ιδέες αλλά και συναισθήματα.

Στους δάσκαλους και στους καθηγητές προσφέρεται δωρεάν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων για πριν και μετά την παράσταση, το οποίο έχουν σχεδιάσει η καθηγήτρια στο Τμήμα Θεάτρου του Α.Π.Θ., Μελίνα Χατζηγεωργίου, η θεατρολόγος, ειδικευμένη στο Drama in Education, Άννα Παπαφίγκου και η εκπαιδευτικός ειδικευμένη στο θέατρο στην εκπαίδευση, Φλώρα Σπύρου.

Μέχρι σήμερα, ο «Μικρός Βορράς» δεν σταμάτησε να περιοδεύει σε σχολεία και χώρους πολιτισμού της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδας. Με στόχο να δουν τα παιδιά ποιοτικό θέατρο ταξιδεύει και στα πιο απομακρυσμένα χωριά -φτάσαμε μέχρι σε σχολεία στην Κέρκυρα, την Ικαρία, την Κρήτη, αλλά και την Κω.

Έτερη, βασική δραστηριότητα του «Μικρού Βορρά» είναι η συμμετοχή με παιδικές παραστάσεις σε φεστιβάλ και γιορτές για παιδιά. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • Παραθινούπολη 2015 (Δήμος Καλαμαριάς)
  • Χώρος τεχνών Βέροιας, Χριστούγεννα 2014
  • Τεχνότοπος 2014 και 2015 (Δήμος Θεσσαλονίκης)
  • Bazaar φίλων μέριμνας του παιδιού, 2015
Αγορά Εισιτηρίων
close slider

Αγορά εισιτηρίων από:

Ο Ραφτάκος των λέξεων στα Ιωάννινα | https://www.more.com/theater/christmas/o-raftakos-ton-lekseon-sta-ioannina/

 

Υπεύθυνες οργάνωσης παραστάσεων:

 

-Παιδική Σκηνή  [Ο Εγωιστής Γίγαντας, Τρεις... κι ο Αίσωπος, Ο Ραφτάκος των λέξεων, Ο Σιμιγδαλένιος]

Ελευθερία Καμπαγιοβάνη  Τ: 6985 858 932

 

-Νεανική Σκηνή [#Support_Hara, Ιλιάδα, Οδύσσεια, Ελένη]

Αλεξάνδρα Κασιούμη Τ: 6934 600 074

 

-Περιοδεία (όλες οι παραστάσεις)

Αλεξάνδρα Κασιούμη Τ: 6972 442 996

-Θεατρικά Εργαστήρια 

Ελευθερία Καμπαγιοβάνη Τ: 6985 858 932

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ