Επιλογή Σελίδας

Κοινωνική δράση

Εκτός από σχολεία, πολυχώρους και γιορτές, εμείς, η παρέα του «Μικρού Βορρά» θέλουμε και επιδιώκουμε να πηγαίνουμε όπου υπάρχουν παιδιά.

 

#odysseia

O Μικρός Βορράς , με κοινωνικό έργο που φροντίζει να φέρνει το θέατρο σε ευπαθείς ομάδες. Οι παραστάσεις μας έρχονταιγια να μεταδώσουν τη θεατρική εμπειρία και να προσφέρουν τη χαρά της συμμετοχής σε όσους την έχουν ανάγκη. Σε συνεργασία με τη EUNIC πραγματοποιούμε το πρόγραμμα #Odysseia. Σε αυτό συμμετέχουν παιδιά με περιορισμένες ευκαιρίες ενασχόλησης με την τέχνη, από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο του 2019. Πρόκειται για μια σειρά θεατρικών εργαστηρίων στα οποία ειδικοί επαγγελματίες αλλά και οι ηθοποιοί του Μικρού Βορρά θα συνεργαστούν με εφήβους με κύριο στόχο την ανάπτυξη των εκφραστικών τους μέσων, την καλλιέργεια των κοινωνικών τους δεξιοτήτων και την ενδυνάμωσή τους μέσω της θεατρικής τέχνης αλλά και τη χαρά της συνεργασίας και της δημιουργίας.

Σχεδιασμός, εμψύχωση των εργαστηρίων:
Άβρα Αυδή, φιλόλογος, θεατροπαιδαγωγός
Χριστίνα Γιαγκούλη, θεατροπαιδαγωγός
Μελίνα Χατζηγεωργίου, θεατροπαιδαγωγός
Φωτεινή Παπαχαραλάμπους, ψυχολόγος, ΜSc ψυχοθεραπεύτρια

Επίσης, στο πλαίσιο της κοινωνικής μας δράσης έχουμε δώσει δωρεάν παραστάσεις σε ιδρύματα και νοσοκομεία, όπως το Παιδογκολογικό Τμήμα του ΑΧΕΠΑ και στο αντίστοιχο τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, στο Ψυχολογικό Κέντρο στο Φίλυρο και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, όπως η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες, Αμυμώνη και σε εκδηλώσεις της Μέριμνας, εταιρίας για τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών στην αρρώστια και τον θάνατο.

Αγορά Εισιτηρίων
close slider

Αγορά εισιτηρίων από:

Ο Ραφτάκος των λέξεων στα Ιωάννινα | https://www.more.com/theater/christmas/o-raftakos-ton-lekseon-sta-ioannina/

 

Υπεύθυνες οργάνωσης παραστάσεων:

 

-Παιδική Σκηνή  [Ο Εγωιστής Γίγαντας, Τρεις... κι ο Αίσωπος, Ο Ραφτάκος των λέξεων, Ο Σιμιγδαλένιος]

Ελευθερία Καμπαγιοβάνη  Τ: 6985 858 932

 

-Νεανική Σκηνή [#Support_Hara, Ιλιάδα, Οδύσσεια, Ελένη]

Αλεξάνδρα Κασιούμη Τ: 6934 600 074

 

-Περιοδεία (όλες οι παραστάσεις)

Αλεξάνδρα Κασιούμη Τ: 6972 442 996

-Θεατρικά Εργαστήρια 

Ελευθερία Καμπαγιοβάνη Τ: 6985 858 932

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ