Επιλογή Σελίδας

7 Χρόνια Εταιρεία Θεάτρου
ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΡΑΣ

Από το 2012 πηγαίνουμε σε σχολεία και χώρους πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα, σε νησιά του Ιονίου, του Αιγαίου και την Κρήτη, δίνοντας παραστάσεις για παιδιά και εφήβους.

Επιμένουμε στην ποιότητα, στο βιωματικό και διαδραστικό χαρακτήρα των παραστάσεων, αποφεύγοντας το διδακτισμό. Χρησιμοποιούμε ως εργαλεία διαφορετικά είδη θεάτρου: παντομίμα, μάσκα, κουκλοθέατρο, physical theater, μουσικό θέατρο και drama education

Ο Μικρός Βορράς αναζητώντας διαρκώς την θεατρική του ταυτότητα, ξεκίνησε το Μάιο του 2017 στην πόλη της Θεσσαλονίκης την μόνιμη σκηνή για «ενήλικες» με την «Κατσαρίδα» του Μαυρογεωργίου και συνέχισε τον Μάιο του 2018 με το άπαιχτο αριστούργημα του Σαίξπηρ, Τίτος Ανδρόνικος.

Με διαρκή προσανατολισμό το θέατρο στην εκπαίδευση, από τον Οκτώβριο του 2017 λειτουργεί σε μόνιμη βάση  «Εργαστήρι Θεάτρου για εκπαιδευτικούς».

Από τον Οκτώβριο του 2018, σε συνεργασία με το Λαογραφικό Εθνολογικό Μουσείο Μακεδονίας Θράκης θα ξεκινήσει το αγαπημένο μας εργαστήρι για παιδιά με τέσσερις ηλικιακές βαθμίδες.

Θέατρο με διαδραστικό χαρακτήρα, εκπαιδευτικό σχεδιασμό και την υπογραφή του σκηνοθέτη Τάσου Ράτζου.

Αγορα Εισητηρίων
close slider

Αγορά Εισητηρίων για την παράσταση "ο Ραφτάκος των Λέξεων" σε όλες τις πόλεις:

https://www.ticketservices.gr/event/o-raftakos-ton-lexeon-mikros-vorras/

Υπεύθυνοι επικοινωνίας

Παιδική Σκηνή  (Οι μήνες, Ο ραφτάκος των λέξεων)

Τζούλια Παρασκευοπούλου

Τ: 6977 212 237

Νεανική Σκηνή (Οδύσσεια, Ελένη) 

Τατιάνα Νικολαΐδου

Τ: 6934 600 074

Βραδυνή Σκηνή (Viral Thess)

Μαρία Χατζηαστερίου

Τ: 6986 600 725

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ